Invent

Meninger


Et godt samfund udvikles ikke bedst ved blot at vælge en speciel økonomisk model (hverken socialistisk, liberalistisk eller andre), men ved at have et konstruktivt samspil mellem økonomiske interesser, social og miljømæssig bevidsthed og demokrati. Det skal bygge på at mennesker og familier skal kunne klare sig selv. Det offentlige system skal primært tage sig af at holde hånden under folk i problemer, og må aldrig blive en sovepude.

En politiker skal ikke varetage særinteresser for bestemte grupper af befolkningen, men se hvad der udvikler samfundet bedst generelt, samtidigt med, at der tages ekstra hensyn til personer, der kommer i problemer af den ene eller anden grund. Brede politiske forlig er det, der bedst tager hensyn for de mange synspunkter i samfundet, snævre flertal, hvor næsten halvdelen af befolkningen holdes udenfor indflydelse bør undgås.

Flere af nedenstående forslag koster penge, og det danske skattetryk må ikke stige, da det allerede har nået et niveau, hvor det ofte virker begrænsende på motivationen til at sætte noget i gang. Derfor må hastigheden af ændringerne løbende tilpasse de til rådighed stående midler.

Når man læser så mange punkter, kan det godt være svært at overskue hvad det egentlig er, der er vigtigt i en samfundsudvikling. Med få ord vil jeg sige, at det vigtige i politik er at arbejde for en stabil udvikling, der fremmer levevilkår for mennesker og natur i Danmark, samtidig med, at vores udvikling ikke er en hindring for andre landes udvikling af levevilkår for mennesker og natur.

Adoption / æg- og sæddonation
Byudvikling
Børn og unge
Energi
Forsvar
Euro
Fagforeninger
Flygtninge og indvandrere
Forsvar
Hjemmeværn
Kriminialitet
Kultur
Landbrug
Ligestilling
Lukkeloven
Miljø
Monarkiet
Narkotika
Orlovsordninger
Pension
Privatisering
Religion
Rygning
Skat
Trafiksikkerhed
Ulandshjælp
Værnepligt
Ældre

 

Kontakt mig!

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

  • speech_white Tlf. 24 63 88 68
  • mail_white kaare@albrechtsen.net
  • skype_white kaare-albrechtsen
Scroll to top